Nieuws

okt. 31, 2023

Razendsnel uw bereik vergroten met ggp.news


Wilt u razendsnel uw bereik vergroten en ervoor zorgen dat nog meer van de juiste mensen precies weten waar uw bedrijf voor staat en wat het voor potentiële klanten kan betekenen? Dat kan nu, via ggp.news. ggp.news is het nieuwe nieuwsplatform van vakbeurs GrootGroenPlus, dat sinds 4 oktober 2023 live is gegaan.
 
Direct toegang tot ruim 18.000 groenprofessionals
Via ggp.news heeft u vanaf 1 december rechtstreeks toegang tot ruim 18.000 groenprofessionals. Dan zal het platform namelijk starten met het verzenden van tweewekelijkse nieuwsbrieven naar ruim 18.000 kwekers, inkopers van retailorganisaties en tuincentra, handelaren en importeurs uit eigen land en de rest van Europa.
 
Deze waardevolle nieuwsbrieven bevatten onder meer producten en bedrijven uit de branche en de laatste marktontwikkelingen, nieuwe cultivars etc. Kortom het laatste sectornieuws.
 
Met de nieuwsbrief én de website, die inmiddels al uitgebreide en tweetalige informatie bevat over verschillende partners, wil Vakbeurs GrootGroenPlus jaarrond waardevolle informatie bieden voor en over de sector én natuurlijk mooie groene producten en bedrijven voor het voetlicht zetten. Daarnaast zullen we lezers op de hoogte houden van interessante sectorgerelateerde evenementen en (inter)nationale marktontwikkelingen.
 
Word ook partner
Wilt u ook partner worden van ggp.news en de kwekerij en uw producten jaarrond zichtbaar maken? Stuur een mail naar info@ggp.news en u ontvangt alle informatie over de mogelijkheden.
 
De redactie van ggp.news bestaat uit internationale vakjournalisten die jaarlijks ook vakbeurs GrootGroenPlus bezoeken. Zij houden de lezers op de hoogte van hun eigen lokale nieuws, marktontwikkelingen, boomkwekerijen en de meest interessante groene projecten. Hierdoor zijn zowel de lezers als de partners verzekerd van waardevolle content.

Unknown.jpeg

Openingstijden

Woensdag 2 oktober

09.00 - 18.00 uur

Donderdag 3 oktober

09.00 - 18.00 uur

Vrijdag 4 oktober

09.00 - 18.00 uur

Partners

  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image

Contact

GrootGroenPlus

Postbus 369
4880 AJ Zundert, NL

T: +31(0)76-5977984 E: info@grootgroenplus.nl

Volg ons