Nieuws

sep. 22, 2023

GrootGroenPlus 2023: Bibliotheek maakt plaats voor groeiende vraag


Dit jaar markeert een opvallende verandering op de internationale vakbeurs GrootGroenPlus, gehouden van 4 tot en met 6 oktober in Zundert. De enorme belangstelling van deelnemers heeft geleid tot het volledig verhuren van alle beschikbare ruimtes, met als gevolg dat er geen algemene ruimte meer over is. De wachtlijst groeit nog dagelijks, wat duidt op een ongekende interesse binnen de groenbranche.


De gevolgen van deze ontwikkeling treffen ook de geliefde bibliotheek. Deze zal dit jaar niet aanwezig zijn op de beursvloer. Echter, enthousiaste bibliothecarissen Jan en Diny Voogd en Hans van Selm hebben een innovatieve oplossing bedacht. De overstock van de bibliotheek zal te koop worden aangeboden in het centrale restaurant van de beurslocatie. Hier zullen zij een gevarieerde selectie boeken aanbieden die betrekking hebben op de groensector. Betalingen kunnen uitsluitend per pin worden voldaan.

Om de bezoekers alvast warm te maken voor deze bijzondere kans, zullen de bibliothecarissen in aanloop naar de beurs een aantal boekbeschrijvingen delen op diverse sociale mediaplatforms. Zo krijgen geïnteresseerden een voorproefje van het aanbod.

Maar dat is niet alles. De opbrengsten van deze verkoop zullen een bijzonder doel dienen. Ze zullen worden geschonken aan VPTZ (Vrijwilligers Palliatieve Terminale Zorg) West-Brabant Tholen, waar Jan Voogd al jaren als vrijwilliger actief is. De VPTZ is een ANBI-gecertificeerde organisatie die zich inzet voor de ondersteuning van terminaal zieken en hun naasten. Het maakt niet uit in welke branche je actief bent; helaas kan iedereen te maken krijgen met een terminale ziekte. Het is fijn als er in zo'n situatie goede ondersteuning is.

Voor meer informatie over VPTZ West-Brabant Tholen en hun waardevolle werk, kunt u terecht op hun website: https://www.vptz-westbrabanttholen.nl

016 Rode Route kopie.jpeg

Openingstijden

Woensdag 4 oktober

09.00 - 18.00 uur

Donderdag 5 oktober

09.00 - 18.00 uur

Vrijdag 6 oktober

09.00 - 18.00 uur

Partners

  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image

Contact

GrootGroenPlus

Postbus 369
4880 AJ Zundert, NL

T: +31(0)76-5977984 E: info@grootgroenplus.nl

Volg ons