Nieuws

aug. 16, 2023

Green Grand Prix en nieuwigheden op GrootGroenPlus 2023


Een belangrijk onderdeel van de vakbeurs GrootGroenPlus is de keuring van planten. Elke plant die ter keuring wordt ingezonden, doet gratis mee aan de Green Grand Prix. Daarom kunt u via het online formulier tevens aangeven of u ook een reguliere nieuwighedenkeuring van de KVBC wenst af te nemen om zo ook mee te dingen naar een medaille van deze onafhankelijke keuringsinstantie.
 
Voor plantenkeuringen is grote belangstelling bij zowel de nationale als de internationale pers, zodat hier ook publicitair wereldwijd veel aandacht aan wordt besteed. Inzending van boomkwekerijproducten voor de nieuwighedenkeuring door de KVBC is mogelijk voor zowel deelnemers als niet-deelnemers aan GrootGroenPlus 2023. 
 
Green Grand Prix
GrootGroenPlus vindt het van het grootste belang dat iedereen sectorbreed weet hoe het verder is gegaan met planten die reeds eerder zijn gekeurd en daarbij mogelijk een zeer aansprekend resultaat hebben geboekt. De Green Grand Prix biedt daarom de optie om reeds eerder gekeurde planten nog eens voor het voetlicht te brengen en ze opnieuw te laten beoordelen, maar nu op de kweekprestatie. Alleen planten die in de afgelopen 10 jaar al eens zijn aangeboden voor een keuring door de KVBC (beurskeuring, veldkeuring, sterrenkeuring) komen voor deze Green Grand Prix in aanmerking. Deelname is heel eenvoudig. De Green Grand Prix is dus specifiek gericht op de beoordeling van de (kweek)prestatie. 
 
Alle jury's bestaan uit gerenommeerde vakspecialisten, die op 4 oktober 2023 de plantenkeuringen verrichten en certificaten en/of medailles toekennen.
 
Aanmelden voor deelname aan de Green Grand Prix en nieuwigheden kan tot 1 september via het formulier op de website: https://grootgroenplus.nl/inschrijven-green-grand-prix. Indien een nieuwighedenkeuring door de KVBC ook gewenst is dan zenden wij uw plant automatisch door voor de beurskeuring door de KVBC.

010 Keuring Green Grand Prix.jpg

Openingstijden

Woensdag 4 oktober

09.00 - 18.00 uur

Donderdag 5 oktober

09.00 - 18.00 uur

Vrijdag 6 oktober

09.00 - 18.00 uur

Partners

  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image

Contact

GrootGroenPlus

Postbus 369
4880 AJ Zundert, NL

T: +31(0)76-5977984 E: info@grootgroenplus.nl

Volg ons