Nieuws

mei 8, 2023

Ook dit jaar weer extra PR-kansen door partnerschap met NWST


Ook dit jaar krijgen deelnemers van vakbeurs GrootGroenPlus weer een geweldige kans om extra onder de aandacht te komen bij de doelgroep. Het partnerschap tussen de vakbeurs en NWST wordt namelijk voortgezet, wat betekent dat er ook dit jaar naast artikelen, websitegedeelte en advertenties weer een speciaal exemplaar van het Boom in Business-magazine komt, dat in reverse de beurscatalogus bevat.

 

Ook vorig jaar werd er een speciaal reverse exemplaar van Boom in Business uitgegeven, waarbij de oplage met nog eens 2.000 beursvloerexemplaren werd verhoogd. Dit jaar zal de samenwerking een zelfde soort vorm krijgen en krijgen deelnemers van vakbeurs GrootGroenPlus, dé boomkwekerijvakbeurs die van 4 - 6 oktober in Zundert zal worden gehouden, weer de kans om hier tegen een aantrekkelijk tarief een advertorial van twee pagina’s af te nemen. 

 

Dit is dus het perfecte moment om eens na te denken over het inzetten van deze extra kans op publiciteit. Of gaat u liever voor een advertentie bij de plattegrond, zodat  bezoekers u moeiteloos weten te vinden, of investeert u in een prachtig artikel - waarvan we inmiddels weten dat ze zeer goed gelezen worden? Tijdige voorbereiding zorgt voor de beste inhoud!

 

Deelnemers zullen in mei door NWST benaderd worden met meer informatie over de verschillende mogelijkheden. Er is beperkt ruimte beschikbaar, dus wees er tijdig bij. 

nwst.png

Openingstijden

Woensdag 4 oktober

09.00 - 18.00 uur

Donderdag 5 oktober

09.00 - 18.00 uur

Vrijdag 6 oktober

09.00 - 18.00 uur

Partners

  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image

Contact

GrootGroenPlus

Postbus 369
4880 AJ Zundert, NL

T: +31(0)76-5977984 E: info@grootgroenplus.nl

Volg ons