Nieuws

mei 6, 2023

De zesde KwekersBode is in de maak!


Eind juni verschijnt er weer een nieuwe editie van de KwekersBode. Vakbeurs GrootGroenPlus en Uitgeverij De Bode werken inmiddels al een aantal jaar samen aan het creëren van deze op de boomteelt gerichte uitgave, die twee keer per jaar gepubliceerd wordt. Inmiddels is het alweer tijd voor de zesde editie.

 

De KwekersBode bevat interessante artikelen over alles wat te maken heeft met de groensector. De editie van juni verschijnt ook weer in twee talen en valt straks weer op 56.000 fysieke en 18.000 digitale deurmatten. Daarnaast wordt de uitgave ook openbaar gedeeld via de website van De Bode en vakbeurs GrootGroenPlus, en natuurlijk via alle sociale media-kanalen. Dit zorgt voor een enorm bereik. 

 

De KwekersBode is gericht op de deelnemers van vakbeurs GrootGroenPlus - waarvan de 33e editie gehouden wordt op 4 - 6 oktober 2023 in Zundert. Daarnaast komen ook algemene onderwerpen die interessant zijn voor de sector aan bod. Er zijn telkens zes vakinhoudelijke artikelen te vinden, die door GGP zelf worden aangemaakt. De Bode zorgt voor de opmaak, de advertenties en de advertorials. Het is al mogelijk u hiervoor aan te melden. Stuur hiervoor een e-mail naar advertentie@uitgeverijdebode.nl en vermeld hierbij 'KwekersBode'.

kwekersbode2.png

Openingstijden

Woensdag 4 oktober

09.00 - 18.00 uur

Donderdag 5 oktober

09.00 - 18.00 uur

Vrijdag 6 oktober

09.00 - 18.00 uur

Partners

  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image

Contact

GrootGroenPlus

Postbus 369
4880 AJ Zundert, NL

T: +31(0)76-5977984 E: info@grootgroenplus.nl

Volg ons