Nieuws

aug. 18, 2022

Doet u mee aan de Green Grand Prix?


Op vakbeurs GrootGroenPlus is traditiegetrouw altijd ruimte voor de keuring van nieuwigheden door de KVBC. Dit gaat altijd om nieuwe planten voor de  tentoonstellingskeuring. Planten kunnen daarom ook maar één keer ter keuring aangeboden worden. Een herkeuring behoort niet tot de mogelijkheden, terwijl de beoordeling soms tegenvalt omdat de plant op het verkeerde moment werd aangeboden of getoond. Daarom introduceert GGP 2022 de Green Grand Prix. 

 

Green Grand Prix

De Green Grand Prix biedt kwekers de mogelijkheid om reeds gekeurde planten nog eens voor het voetlicht te brengen en ze opnieuw te laten beoordelen op de kweekprestatie. Alleen planten die in de afgelopen 10 jaar al eens zijn aangeboden voor een keuring door de KVBC (beurskeuring, veldkeuring, sterrenkeuring) komen voor deze Green Grand Prix in aanmerking. Kwekers hoeven maar één plant aan te leveren, gecombineerd met het verhaal van hoe het de plant vergaan is vanaf de keuring. De Green Grand Prix is specifiek gericht op de beoordeling van de (kweek)prestatie. 

 

De jury, bestaande uit gerenommeerde vakspecialisten, kan op 4 oktober 2022 certificaten met een A, B en C toekennen. De A-classificatie is daarbij de hoogst haalbare classificatie. 

 

Uw plant inzenden

Wilt u uw plant indienen voor de Green Grand Prix, om zo te profiteren van hernieuwde PR-aandacht én eventueel een mooie classificatie in de herkansing in de wacht slepen? Dan kunt u deze tot 1 september 2022 aanmelden via info@grootgroenplus.nl. Gezien we op 1 september de informatie voor de gedrukte media sluiten, is het verstandig om nieuwigheden zonder meer voor 1 september aan te melden.

Logo - Green Grand Prix.jpg

Openingstijden

Woensdag 4 oktober

09.00 - 18.00 uur

Donderdag 5 oktober

09.00 - 18.00 uur

Vrijdag 6 oktober

09.00 - 18.00 uur

Partners

  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image

Contact

GrootGroenPlus

Postbus 369
4880 AJ Zundert, NL

T: +31(0)76-5977984 E: info@grootgroenplus.nl

Volg ons