Nieuws

jun. 6, 2022

De 32e editie van GrootGroenPlus komt er weer aan!


Er komt opnieuw een live, fysieke editie aan van vakbeurs GrootGroenPlus. Deze staat gepland voor 5 - 7 oktober 2022, natuurlijk weer in Zundert. Dan zullen zo'n 225 deelnemers weer duizenden bezoekers verwelkomen vanuit alle windstreken. En u kunt één van die deelnemers zijn. 

 

Dé internationale vakbeurs voor de groenbranche

GrootGroenPlus is al sinds jaar en dag dé internationale vakbeurs voor de groenbranche en trekt deelnemers en bezoekers uit ca. 30 verschillende landen onder meer Nederland, België, Engeland, Duitsland, Frankrijk, Polen, Hongarije, Denemarken, Italië, Spanje, Slowakije, Roemenië, Kroatië en Rusland. 

 

Kwekers, handelaren, fabrikanten en leveranciers van machines en werktuigen én tal van toeleveranciers uit onder meer Nederland en België krijgen hier de mogelijkheid om bezoekers en deelnemers op de hoogte te stellen van de laatste ontwikkelingen in het vakgebied. Dit versterkt de relaties en zorgt ervoor dat de branche als geheel grote stappen vooruit kan zetten. 

 

Dat maakt GrootGroenPlus dan ook tot een must be en must see voor overheden, instellingen, woningcorporaties, projectontwikkelaars, groenvoorzieners, hoveniers, tuinontwerpers en tuincentra. 

 

Beursthema: Gegrond

Het thema voor deze nieuwe editie van de vakbeurs is 'Gegrond'. Dit thema sluit op allerlei manieren aan bij de sector en de vakbeurs. Zo komt er steeds meer aandacht voor de belangrijke voordelen die de branche te bieden heeft, op het gebied van vergroening, klimaatvraagstukken én natuurlijk financieel. Daarom is het essentieel dat de boomkwekerijsector gegrond is en werkt vanuit een stevige fundering, een eigen kracht. 

 

Dat begint uiteraard bij de bodem. Een levende, rijke, gezonde bodem is de basis van onze teelten. Beperkingen rondom zaken als gewasbescherming en water- en grondgebruik stellen die bodem als basis soms behoorlijk op de proef. Toch weet de branche daar dankzij de sterke gronding elke keer weer een weg in te vinden. 

 

Natuurlijk is goede gronding én gezonde grond ook belangrijk voor kwekerijproducten. Een plant kan het alleen goed doen, als de kwaliteit van de grond goed is. En tot slot zijn ook veel kwekers goed gegrond, omdat ze al generaties op één locatie telen. Ze weten precies hoe ze het maximale kunnen halen uit wat ze hebben en combineren traditionele technieken daarin met de nieuwste ontwikkelingen. Dit zorgt voor betere kwaliteit én maakt hen inspirerend. 

 

De plek om vakgenoten en klanten te ontmoeten

Vakbeurs GrootGroenPlus is dé plek om vakgenoten en klanten te ontmoeten. Met ongeveer 155 deelnemende boomkwekerijen en zo'n 70 toeleveranciers en non-profitorganisaties biedt GrootGroenPlus een breed scala aan producten en diensten, waardoor de belangrijkste ontwikkelingen in beeld gebracht worden. Uiteraard is er ook weer een interessant programma, dat deels digitaal uitgezonden zal worden. 

 

De vakbeurs weet jaarlijks duizenden bezoekers te trekken. Ook is er altijd veel aandacht van journalisten, die samen zo'n 40 media vertegenwoordigen uit 15 landen. Dit maakt de vakbeurs tot dé plek om uw bedrijf te presenteren.

 

Aanmelden voor de nieuwe editie

Er is nog ruimte beschikbaar op de 32e editie van de vakbeurs. Aanmelden kan via grootgroenplus.nl. Aanmeldingen, wensen en voorkeuren worden verwerkt op volgorde van binnenkomt. Neem voor vragen gerust contact op via info@grootgroenplus.nl.

logo-gegrond-ggp-NL.png

Openingstijden

Woensdag 4 oktober

09.00 - 18.00 uur

Donderdag 5 oktober

09.00 - 18.00 uur

Vrijdag 6 oktober

09.00 - 18.00 uur

Partners

  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image

Contact

GrootGroenPlus

Postbus 369
4880 AJ Zundert, NL

T: +31(0)76-5977984 E: info@grootgroenplus.nl

Volg ons