Nieuws

jan. 27, 2022

Inschrijven voor vakbeurs GrootGroenPlus kan nu


Het is inmiddels mogelijk om in te schrijven voor deelname aan vakbeurs GrootGroenPlus. Deze internationale vakbeurs voor de boomkwekerijsector vindt plaats op 5 tot en met 7 oktober 2022 in Zundert. Het is hét startpunt voor het boomkwekerijseizoen en de plek om te bouwen aan waardevolle relaties. Vakbeurs GrootGroenPlus is al jarenlang een begrip in de economisch belangrijke boomkwekerijsector. De beurs is in de afgelopen jaren in sneltreinvaart uitgegroeid tot een 'must be & must see'-evenement.

 

Registreren najaarsbeurs

Registreren kan via grootgroenplus.nl. Tijdig aanmelden heeft veel voordelen. Zo bent u tijdig zeker van een plek langs één van de routes van de vakbeurs, maar kunt u ook optimaal profiteren van alle PR-aandacht die de komende tijd aan de deelnemers wordt gegeven. Bovendien worden standwensen in volgorde van binnenkomst verwerkt. 

 

GGP is drie volle dagen de ontmoetingsplek van geïnteresseerde (internationale) vakbezoekers en 225 vooraanstaande standhouders. Het is het startschot van het nieuwe handelsseizoen. Het is de plaats waar innovaties het daglicht zien, de primeurs die u niet wilt missen. Het is dé beurs met een aantrekkelijke en gemoedelijke gastvrije sfeer. Het is de beurs met de intensiefste samenwerking met buurland België. En het is ook de vakbeurs die bekend staat om een zeer actief PR-beleid gericht op binnen- en buitenland.

 

Voorjaarsbeurs

De deelname aan de najaarsbeurs is niet meer gekoppeld aan de deelname aan Groenbeurs Zundert. Onderzocht wordt of deze laatste in juni zal kunnen plaatsvinden. Groenbeurs Zundert kon in januari geen doorgang vinden, in verband met de coronamaatregelen. Interesse? Ook op groenbeurszundert.nl staat het aanmeldformulier nog open. We houden u dan op de hoogte van een eventuele editie in juni.

 

Schermafbeelding 2022-01-27 om 09.48.52.png

Openingstijden

Woensdag 4 oktober

09.00 - 18.00 uur

Donderdag 5 oktober

09.00 - 18.00 uur

Vrijdag 6 oktober

09.00 - 18.00 uur

Partners

  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image

Contact

GrootGroenPlus

Postbus 369
4880 AJ Zundert, NL

T: +31(0)76-5977984 E: info@grootgroenplus.nl

Volg ons