Nieuws

dec. 8, 2021

Groenbeurs Zundert richt zich in 2022 op zomerse verkoop


Het is inmiddels voor veel internationale inkopers vaste prik op de agenda: de Groenbeurs Zundert. Normaal gesproken wordt die voorjaarsbeurs altijd in januari georganiseerd. Dit jaar zal dat vanwege de huidige situatie en verwachtingen omtrent Covid-19 niet mogelijk zijn. Daarom is besloten de fysieke editie van 19 en 20 januari te laten vervallen en om samen met de deelnemers de mogelijkheden te onderzoeken voor een zomereditie medio juni 2022. 

 

Verkoopbeurs

Groenbeurs Zundert vormt een mooie aanvulling op vakbeurs GrootGroenPlus, dé relatiebeurs van de boomkwekerijsector. Deze najaarsbeurs zal ook in 2022 weer georganiseerd worden, namelijk van 5 t/m 7 oktober. Aanmelden voor deelname is reeds mogelijk via de website. 

 

Bij de Voorjaarsbeurs ligt de focus echter op de verkoop; inkopers krijgen de mogelijkheid om binnen een aantal dagen heel efficiënt hun inkopen te doen bij de groenprofessionals uit Zundert en omgeving. 

 

Daarom is besloten om Groenbeurs Zundert 2022 niet zonder meer af te blazen, maar te kijken naar alternatieve mogelijkheden. Een mogelijkheid zou verplaatsen naar juni zijn. Uiteraard komen we rond 19 en 20 januari 2022 wel met extra (digitale) aandacht voor alle deelnemers, onder andere middels de derde uitgave van de KwekersBode.

 

Aansluiting bij (internationale) beurzen

Groenbeurs Zundert is er specifiek op gericht om inkopers in een zo kort mogelijk tijdsbestek, in één reis, een zo breed mogelijk sortiment te bieden. Daarom zal er - net als in januari - ook in juni gezocht worden naar aansluiting bij andere (internationale) beurzen.

 

Meer weten?

Voor meer informatie en het stellen van vragen kunt u terecht op www.groenbeurszundert.nl of www.grootgroenplus.nl

digi-logo-ggp--voorjaarsbeurs-NL.jpg

Openingstijden

Woensdag 4 oktober

09.00 - 18.00 uur

Donderdag 5 oktober

09.00 - 18.00 uur

Vrijdag 6 oktober

09.00 - 18.00 uur

Partners

  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image

Contact

GrootGroenPlus

Postbus 369
4880 AJ Zundert, NL

T: +31(0)76-5977984 E: info@grootgroenplus.nl

Volg ons