Nieuws

okt. 7, 2021

Drie stands vallen in de prijzen


Drie stands vallen in de prijzen

 

 

Zunderts Groen Imago Prijs 2021 gewonnen door ESRI uit Zundert Zunderts Groen Imago Prijs 2021 is uitgereikt aan Boomkwekerij ESRI uit Zundert. Het was het tweede jaar dat deze prijs aan ESRI werd uitgereikt. Wethouder economie Johan de Beer reikte de prijs uit en noemde het leuk om te zien dat ze een nieuwe manier hebben weten te bedenken om de prijs te winnen die de gemeente Zundert uitreikt aan het bedrijf dat er het beste in slaagt om het 'made in Zundert' aspect te laten zien. De naambordjes verwijzen naar relaties en afstanden. Lopen door ESRI, door het bedrijf, maar ook lopen in de zin van lopen door Zundert, door de prachtige natuurgebieden. ESRI heeft op alle aspecten goed werk geleverd en is een verdiende winnaar´.

 

Tenax Tree-Plugs & Seeds won de Jac Lodders-prijs 2021

Een achtkoppige jury heeft de Jac Lodders-prijs dit jaar toegekend aan Tenax. Volgens de jury waren er meerdere redenen voor de keuze. De nette uitstraling, duidelijk productoverzicht en het feit dat deze stand ook in 2019 opviel. Dat was echter in een andere vorm, en de ondernemers hebben gekozen voor een geheel nieuwe opzet, waarin de producten veel toegankelijker zijn Hier is de letterlijke basis te vinden van veel planten en bomen die bij GrootGroenPlus te bewonderen zijn, aldus de juryvoorzitter Corné de Vooght. De jury bestond uit verschillende geledingen; de familie Lodders was vertegenwoordigd, de creatieve industrie, Nationale Boomfeestdag, de productspecialist, de regio Boskoop, en twee ontwerpers van het beroemde bloemencorso van dit jaar in Zundert.

 

Van Oers Agro Agro won de Jan van Dongen-prijs 2021

De prijs voor de beste leveranciersstand van GrootGroenPlus 2021 is uitgereikt aan Van Oers Agro. De jury noemde dat Van Oers als adviesbureau een zeer creatieve manier heeft gevonden om de stand aantrekkelijk te maken. Ze hebben groen letterlijk naar binnen gehaald en heel duidelijk en zichtbaar gemaakt wat de sterke kant van Van Oers Totaaloplossingen is, qua brancherapporten, begeleiding bij subsidieaanvragen, enzovoorts. Kortom, een veelzijdige dienstverlener.

 

002 Uitreiking award Jac Lodders prijs.jpg

Openingstijden

Woensdag 4 oktober

09.00 - 18.00 uur

Donderdag 5 oktober

09.00 - 18.00 uur

Vrijdag 6 oktober

09.00 - 18.00 uur

Partners

  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image

Contact

GrootGroenPlus

Postbus 369
4880 AJ Zundert, NL

T: +31(0)76-5977984 E: info@grootgroenplus.nl

Volg ons