Nieuws

sep. 28, 2021

Informatie voor bezoekers


U komt toch ook van 6 t/m 8 oktober 2021 naar vakbeurs GrootGroenPlus in Zundert (NL)? Het is verplicht om vooraf een toegangsticket boeken; dat kan via de website. U hoeft alleen de bezoekdag te kiezen, geen tijdsblok. Sla na het boeken het ticket op en lees de instructies.

 

De bezoekersparking is in 2021 eenmalig vrij van kosten. U kunt dus gratis parkeren. Wel dient u uw ticket en een mondkapje mee te brengen en uw handen te ontsmetten alvorens u een shuttlebus in gaat. 

 

Mondkapjes zijn verplicht tijdens het vervoer middels de shuttles. Op de vakbeurs mag u zelf kiezen of u een mondkapje wenst te dragen.

 

Aan de hoofdentree zal een triage plaatsvinden en dient u een aantal vragen te beantwoorden. Vervolgens kunt u de beursvloer op; zorg dat u ten alle tijden uw ticket bij u houdt, want er kan naar gevraagd worden. Omdat u meermaals terug naar buiten, gaat is er geen garderobe. 

 

De beurs heeft drie routes van meer dan een kilometer lang, de rode, blauwe en grijze route. Elke route heeft een eigen ingang en een eigen uitgang. We hanteren eenrichtingsverkeer. Daarnaast houden we overal de anderhalve meter afstand aan.

 

De horeca is afhaal en in de buitenlucht gesitueerd. U kunt op het terras plaatsnemen aan tafeltjes met maximaal 4 personen. Alle gladde oppervlakten en de (buiten)toiletten over de gehele beursvloer worden meermaals per dagdeel door professionele schoonmaakbedrijven gereinigd. De routes worden doorlopend geventileerd.

 

Samen houden we de beursvloer veilig. Wij vertrouwen op uw medewerking en begrip en wensen u een vruchtbaar weerzien!

 

De beursvloer is voorzien van stewards die graag uw vragen beantwoorden. Nu al vragen of onduidelijkheden? Neem gerust contact op!

Schermafbeelding 2021-09-28 om 09.21.39 kopie.jpg

Openingstijden

Woensdag 4 oktober

09.00 - 18.00 uur

Donderdag 5 oktober

09.00 - 18.00 uur

Vrijdag 6 oktober

09.00 - 18.00 uur

Partners

  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image

Contact

GrootGroenPlus

Postbus 369
4880 AJ Zundert, NL

T: +31(0)76-5977984 E: info@grootgroenplus.nl

Volg ons