Nieuws

aug. 3, 2021

GrootGroenPlus 2021 alle standruimte is verhuurd!


In juli sloot vakbeurs GrootGroenPlus de inschrijfperiode af, zodat de accommodatie kon worden aangepast op het aantal deelnemers. Natuurlijk werd er met een reservemarge gewerkt en ook die werd met nieuwe inschrijvingen gevuld zodat de beurs vanaf nu volledig is volgeboekt.

Routing

Er zijn wel wat wijzigingen in de routing aangebracht. De blauwe route is wat ingekort, terwijl de rode en grijze route wat zijn verlengd. Al met al is er nog steeds een beursroute van een kilometer lengte. Met meer dan 200 deelnemers is er een goedgevulde beursvloer met een breed sortiment. Ook de vaste onderdelen zoals de Road Show, Nieuwighedenkeuringen, Zintuigentuin, Expositie en Bibliotheek zijn in de beursopzet verwerkt.

Veilig en praktisch

De grootste wijziging is wellicht het centrale plein. Dit jaar is er geen gesloten restaurant maar een overkapt foodplein. Buiten, maar toch overdekt. Dit alles om het de beurs veilig te maken en te houden. Zo zijn er ook toiletgroepen met buitendeuren. Het is daardoor niet nodig om een afgesloten toiletwagen te betreden. Daarnaast worden alle routes eenrichtingsverkeer (rechtsom) en is er een gescheiden ingang en uitgang met een receptie, garderobe en perskamer in het midden. In alle te bezoeken gedeelten is rekening gehouden met doorstroom op anderhalve meter afstand. De ventilatie in de hallen is optimaal en de kachels trekken schone buitenlucht aan.

Voorterrein

Er is nog ruimte beschikbaar op het voorterrein. Deelnemers die buiten iets tentoon willen stellen of demonstreren, kunnen hier nog ruimte huren

Bezoekersregistratie

Inmiddels staan ook de bezoekersregistraties in vier talen open. Het is verplicht om vooraf een ticket te boeken; dit kan digitaal via de website. Zo wordt zicht en overzicht op de aantallen bezoekers gehouden en kan waar nodig worden bijgestuurd. De tijdsblokken die in 2020 moesten worden aangehouden, zijn nu losgelaten. Volgens de thans geldende algemene regels is dat mogelijk.

Bezoekers kiezen nu dus een bezoekdag uit en geen uur. Op de toegangstickets is te zien dat GGP is aangemeld bij Testen voor Toegang. Op dit moment is dit voor oktober nog geen verplichting. Ook dat staat aangegeven. Wel wordt gewerkt met shuttles van en naar de parking en dienen daar mondkapjes gebruikt te worden. Daarmee worden de huidige regels van het openbaar vervoer gevolgd. 

De beurs is van 6 t/m 8 oktober voor het eerst alle dagen van 9 tot 18 uur geopend. Er is gekozen voor een hybride vorm waarbij het programma digitaal meedraait met de beursdagen en voor iedereen online en via de gratis beurs-app te volgen zal zijn. Veiligheid voor alles.

Door de regels te verwerken in de beursopzet worden bezoekers en deelnemers passende doch nog steeds gastvrije oplossingen geboden om elkaar te ontmoeten.

Uitbreidingen deelnemersprofielen

Binnenkort worden voor de deelnemers de koppelingen met de aanbodsbank van Varb gerealiseerd. Echter kennen de deelnemerspagina’s nu al meer mogelijkheden. Zo kunnen alle deelnemers zelf een YouTube-film invoegen en laten meedraaien op hun profielpagina op de website van GrootGroenPlus maar ook in de app. Het bestellen van meubels e.d. kan dan weer vanaf 9 augustus. Deelnemers krijgen daarover nog bericht. Zo zullen ook de standplaatsen en doorsnedes van de stands in de eerste helft van augustus worden toegezonden. Alle exposantenprofielen zijn doorlopend te bekijken via de website, de webapp en de beurs-app.

Bovendien kan ook al worden gemeld dat Groenbeurs Zundert op 19 en 20 januari 2022 ook nog op dezelfde locatie als de najaarsbeurs, het CLTV-terrein te Zundert, zal plaatsvinden. Aanmelden kan al via de website van Groenbeurs Zundert.

Schermafbeelding 2021-08-03 om 13.05.04.png

Openingstijden

Woensdag 4 oktober

09.00 - 18.00 uur

Donderdag 5 oktober

09.00 - 18.00 uur

Vrijdag 6 oktober

09.00 - 18.00 uur

Partners

  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image

Contact

GrootGroenPlus

Postbus 369
4880 AJ Zundert, NL

T: +31(0)76-5977984 E: info@grootgroenplus.nl

Volg ons