Nieuws

jul. 16, 2021

GrootGroenPlus 2021 biedt extra mogelijkheden


Machines tonen en demonstreren

 

De voorbereidingen voor een fysieke 31e editie van de vakbeurs voor de boomkwekerij GrootGroenPlus van 6 t/m 8 oktober 2021 zijn in volle gang. Natuurlijk zijn er nog uitdagingen en wat onzekerheden maar juist door deze voorbereidingen kan worden meebewogen met versoepelingen of aanscherpingen, zodat altijd het best mogelijke scenario goed en veilig kan worden uitgevoerd.

 

Er staan 200 deelnemers aangemeld, dat is het dubbele van vorig jaar rond dezelfde tijd, ook komen er uit binnen- en buitenland al vragen binnen voor bezoekersregistratie. Ook deze zullen binnenkort geactiveerd gaan worden.

 

Interessante uitbreiding

Verheugend in de moeilijke coronaperiode is dat GrootGroenPlus ook een redelijk aantal nieuwe deelnemers mag verwelkomen. Te meer omdat zij deels ook het sortiment vaste planten komen versterken. Een extra plus op het totale brede sortimentsaanbod dat GGP 2021 te bieden heeft.

 

Opvallend is ook de vergrote interesse van deelnemers met techniek. Techniek biedt ook oplossingen voor vraagstukken als onkruidbeheersing, watergebruik en personeelstekorten. We zijn er trots op dat onze deelnemers de nieuwe ontwikkelingen en innovaties op dit gebied op het relatieplatform van GGP onder de aandacht van de sector en media willen brengen.

 

Extra veld voor techniek

Om te voldoen aan de noodzakelijke coronamaatregelen moet de accommodatie zeker worden aangepast. Een mooie gelegenheid om hier creatief mee omgaan en extra kansen te creëren. Zo wordt nu overwogen om het normaal beschikbare aantal van vier buitenplaatsen, direct naast de hoofdingang, uit te breiden met een volledig veld voor het tonen en demonstreren van machines Voor elke buitenplaats wordt een laag tarief aangerekend tussen de 250 en 750 euro exclusief btw, afhankelijk van de gewenste grootte. Een buitenplaats is bij GGP wel altijd verplicht gekoppeld aan een binnenstand. De minimale standafname daarbij is 12m2. 

 

Om tijdig de behoefte en het benodigde totaal oppervlak te kunnen inventariseren worden deelnemers en geïnteresseerden die een buitenplaats op het veld zouden willen, al dan niet met demonstraties, verzocht dit voor eind juli aan GrootGroenPlus kenbaar te maken. Het zou mooi zijn als deze extra plus voor GGP 2021 kan worden gerealiseerd. Het zou zelfs een zelfstandig beursonderdeel kunnen vormen daar er andere voorwaarden voor een buiten- dan binnen-evenement gelden.  

001 Entree buiten kopie.jpg

Openingstijden

Woensdag 4 oktober

09.00 - 18.00 uur

Donderdag 5 oktober

09.00 - 18.00 uur

Vrijdag 6 oktober

09.00 - 18.00 uur

Partners

  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image

Contact

GrootGroenPlus

Postbus 369
4880 AJ Zundert, NL

T: +31(0)76-5977984 E: info@grootgroenplus.nl

Volg ons