Nieuws

jul. 15, 2021

Positieve input, betrokkenheid en energie!


Nieuwsbericht vakbeurs GrootGroenPlus van 6 t/m 8 oktober 2021
 
Momenteel treffen wij de voorbereidingen voor de organisatie van een fysieke vakbeurs van 6 t/m 8 oktober 2021 te Zundert (NL). Uiteraard houden we daarbij de Europese Coronasituatie, -maatregelen en kleurcodes in het oog en volgen we de voorspellingen en vernieuwingen op.
 
We hebben nog tijd en net zoals vorig jaar zijn we flexibel en op meerdere scenario's voorbereid. We kunnen op- en afschalen. Een uitgebreid COVID-plan is aangemaakt. Er is van 6 t/m 8 oktober 2021 in ieder geval altijd een 31e editie van ons relatieplatform.
 
Middels het Garantiefonds voelen wij ons gesteund voor hetgeen onverzekerbaar is geworden, hierdoor zijn ook onze deelnemers deels gevrijwaard. Middels informatie van RvO, RIVM, veiligheidsregio, Testen voor Toegang, provincie en gemeente worden wij correct en zonder speculaties of vooringenomenheid geïnformeerd en op de hoogte gehouden. Maar vooral middels onze deelnemers, journalisten, leveranciers en bezoekers krijgen wij voldoende positieve input, betrokkenheid en energie om ons tot het uiterste in te spannen om alle extra werkzaamheden en diensten uit te voeren om alle kansen die er zijn en komen te kunnen benutten.
 
Binnenkort openen we de bezoekersregistratie, ook daarmee inventariseren we verder. De animo is hoog en ambitie is groot. De 200 deelnemers worden momenteel op de eerste plattegrond ingepast. Bekijk alvast via de exposantenpagina’s op de website of de gratis beurs-app wie dat zijn!
logo-great-in-green-ggp-NL.jpg

Openingstijden

Woensdag 4 oktober

09.00 - 18.00 uur

Donderdag 5 oktober

09.00 - 18.00 uur

Vrijdag 6 oktober

09.00 - 18.00 uur

Partners

  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image

Contact

GrootGroenPlus

Postbus 369
4880 AJ Zundert, NL

T: +31(0)76-5977984 E: info@grootgroenplus.nl

Volg ons