Exposant

GrootGroenPlus 2023

Magni Piante ssa

Producten en activiteiten

Sierteelt en coniferen, Coniferen, Fruitgewassen
Laan- bos en parkbomen, Visueel aantrekkelijke planten, Rozen en onderstammen, Vormbomen,

Info

Ons bedrijf kweekt al drie generaties planten in Pistoia, we hebben vele jaren ervaring in de productie van bomen en struiken

Een familiebedrijf, trots op haar roots en tradities, maar voorop als het gaat om teelttechnieken, verpakking en verzending.

Onze passie voor planten heeft ons ertoe gebracht de wereld rond te reizen op zoek naar nieuwe soorten en exemplaren, zodat we onze klanten een steeds completer assortiment kunnen bieden, van stekken tot seculiere planten.

Momenteel beslaat onze kwekerij een oppervlakte van ongeveer 40 hectare beplant met bomen, coniferen en heesters, zowel in containers als in de volle grond.

Wij exporteren onze planten naar alle Europese en niet-EU-landen. Ons team helpt klanten vanaf hun eerste bezoek aan de kwekerij tot aan de organisatie van het transport.

Stand

B024

My favourite plant!
Liquidambar stryraciflua

Afhankelijk van de cultivar kleine compacte tot grote laanboom met prachtig glanzend groen blad en fantatische herfstkleuren. Blad heeft de vorm van een esdoorn. Vaak met grijze kurklijsten.

Toegepast

Amberboom is een prachtige boom met vele toepassingsmogelijkheden en toepasbaar in kleine en grote tuinen. Het blad is prachtig groen in de zomer en heeft een fantastische herfstkleur. Er zijn diverse cultivars voor diverse toepassingen.
  Terug naar exposantenlijst

Address

Via Fiorentina 424
51100 Pistoia
Italy

www.magnipiante.it

Contact

+39 0573 380065 info@magnipiante.it Facebook Linkedin

Openingstijden

Woensdag 4 oktober

09.00 - 18.00 uur

Donderdag 5 oktober

09.00 - 18.00 uur

Vrijdag 6 oktober

09.00 - 18.00 uur

Partners

  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image

Contact

GrootGroenPlus

Postbus 369
4880 AJ Zundert, NL

T: +31(0)76-5977984 E: info@grootgroenplus.nl

Volg ons