Exposant

GrootGroenPlus 2023

Overbeek, Boomkwekerij Maarten van

Producten en activiteiten

Laan- bos en parkbomen, Vormbomen,

Info

Boomkwekerij Maarten van Overbeek is een jong flexibel bedrijf. De kwekerij omvat 27 ha leemhoudende zandgrond. We denken in kansen en oplossingen, we bestaan uit een team van gemotiveerde medewerkers met hart voor de boomkwekerij.

Het bedrijf
Ons bedrijf heeft een omgvang van 27 hectare kwekerij. Ons bedrijf is gespecialiseerd in het kweken en maken van leibomen, vers geleid.

We zetten alles in het werk om het transport voor u zo makkelijk en efficiënt mogelijk te maken.

Het team
Ons team bestaat uit jonge gemotiveerde medewerkers. Meedenken in de wensen van onze klanten is voor ons allemaal weggelegd. We helpen graag om onze klanten de best passende boom te bieden.

Onze bomen
De bewezen kwaliteit van ons specialisme 'leibomen vers geleid' stelt ons in staat altijd een passend antwoord te geven op iedere vraag naar vers geleide leibomen. Wij willen een kwaliteitsproduct garanderen, met die reden besteden wij alle aandacht aan alle specifiek gerichte vragen van onze klant.

Naast onze specialisatie leivormen vers, kweken wij een ruim assortiment laan- en sierbomen in de maten 12-14 t/m 25-30 cm stamomtrek.

Binnen ons bedrijf zijn persoonlijk contact en korte lijnen prioriteit nummer één. Hierdoor zijn wij zeer flexibel en service gericht waardoor wij in kunnen spelen op de wensen van onze klanten. We werken continue aan optimalisatie van de bereikbaarheid van ons bedrijf.


Indien je ons bedrijf wil bezoeken en een kijkje wil nemen in onze kwekerij bent u van harte welkom! We adviseren wel om vooraf even te bellen. De koffie staat klaar.

Stand

R015

My favourite plant!
Liquidambar styraciflua Worplesdon
  Terug naar exposantenlijst

Address

Mortelsgraaf 1
5688 MJ Oirschot
Netherlands

www.maartenvanoverbeek.nl

Contact

+31626812416 info@maartenvanoverbeek.nl Facebook

Openingstijden

Woensdag 4 oktober

09.00 - 18.00 uur

Donderdag 5 oktober

09.00 - 18.00 uur

Vrijdag 6 oktober

09.00 - 18.00 uur

Partners

  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image

Contact

GrootGroenPlus

Postbus 369
4880 AJ Zundert, NL

T: +31(0)76-5977984 E: info@grootgroenplus.nl

Volg ons