Exposant

GrootGroenPlus 2023

Alfa Accountants en Adviseurs B.V.

Producten en activiteiten

Accountants en advieskantoor

Info

Als ondernemer in de boomkwekerij ben je op zoek naar een betrokken partner. Iemand die weet waar hij of zij over praat en die dichtbij jouw sector staat en op de hoogte is van alle ontwikkelingen. Alfa kan jou als ondernemer in de boomkwekerij doelgericht adviseren over je bedrijfsvoering. In de boomkwekerij zijn we als geen ander thuis. We zijn er niet alleen maar voor je administratieve ondersteuning, maar helpen je ook bij het ontwikkelen van een visie en het gebruikmaken van fiscale voordelen of subsidies.

-----------------------------------------------------------------------------------------------

As a business owner you're looking for partners that are involved, updated and have a close connection with the sector. Alfa can advise you exactly about what's relevant to your way of operating a business in the arboricultural sector. We are familiar with tree nurseries like no other. Besides administrative support, we can help you lay down a clear vision and take advantage of tax benefits and subsidies

Stand

R026

My favourite plant!
Alfalfa

Alfalfa is de Nederlandse naam van de spruitgroente Luzerne. De naam Al-fal-fa komt uit het Arabisch en betekent ‘vader van alle voedsel’ of het ‘beste voedsel’. Alfalfa is opvallend rijk aan calcium. Daarbij is het een heerlijk frisse groente. Een klein rauw plukje voegt nét even iets extra’s toe.
  Terug naar exposantenlijst

Address

Barbeelweg 1
4942 VS Raamsdonksveer
Netherlands

www.alfa.nl/raamsdonksveer

Contact

+31882532050 raamsdonksveer@alfa.nl Facebook Linkedin

Openingstijden

Woensdag 4 oktober

09.00 - 18.00 uur

Donderdag 5 oktober

09.00 - 18.00 uur

Vrijdag 6 oktober

09.00 - 18.00 uur

Partners

  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image

Contact

GrootGroenPlus

Postbus 369
4880 AJ Zundert, NL

T: +31(0)76-5977984 E: info@grootgroenplus.nl

Volg ons