Häufig gestellte Fragen

aug. 15, 2016

Standhouder staat centraal op GrootGroenPlus 2016


GrootGroenPlus werkt al jaren aan de inhoudelijke kant van het bezoekersprogramma. Uiteraard is dat ook dit jaar weer het geval. Daarnaast krijgt echter ook de standhouder dit jaar een sterkere centrale positie, zowel in de PR als op de beurs zelf. Standhouders krijgen zo de mogelijkheid zich nog beter te presenteren en het wordt makkelijker gemaakt om in een paar dagen veel waardevolle contacten te leggen.

 

Contact is essentieel

De keuze om veel aandacht te besteden aan de vindbaarheid en zichtbaarheid van standhouders is voor de vakbeurs een heel voor de hand liggende: GrootGroenPlus is immers een platform dat vakbezoekers en deelnemers met elkaar in contact brengt. Netwerken, kennis delen, interessante contacten opdoen en relaties opbouwen is waar de beurs om draait. Daarom worden de inhoudelijke programmaonderdelen voornamelijk voor of na de algemene openingstijden georganiseerd, zodat deelnemers hier ook bij aan kunnen sluiten en er geen afbreuk wordt gedaan aan de contacttijd op de beursvloer.

 

Belangrijke rol van deelnemers

Deelnemers spelen een belangrijke rol in het slagen van de vakbeurs. Aan hen wordt dan ook gevraagd om een actieve deelname te leveren aan de uitwerking van het thema, dit jaar 'My Favourite Plant!'. Vanuit GrootGroenPlus krijgen alle deelnemers een pinpoint, waarmee ze hun favoriete plant kunnen markeren. Alle favorieten zijn daarnaast opgenomen in het online bedrijfsprofiel en in de app. Deelnemers zijn dankzij hun specifieke, praktische ervaring als geen ander in staat om veel interessante kennis over hun favoriete planten te delen met vakbezoekers. Dit leidt op alle fronten tot meer verdieping en verbreding.

Schermafbeelding 2016-08-15 om 09.17.40.png

Öffnungszeiten

Mittwoch 2. Oktober

09.00 - 18.00 Uhr

Donnerstag 3. Oktober

09.00 - 18.00 Uhr

Freitag 4. Oktober

09.00 - 18.00 Uhr

Partners

  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image

Kontakt

GrootGroenPlus

Postbus 369
4880 AJ Zundert, NL

T: +31(0)76-5977984 E: info@grootgroenplus.nl

Folgen Sie uns