Häufig gestellte Fragen

aug. 10, 2016

Rabobank verlengt sponsorovereenkomst GrootGroenPlus


Coöperatieve Rabobank De Zuidelijke Baronie U.A. in Zundert heeft de sponsorovereenkomst, zoals al was aangekondigd tijdens de jubileumeditie van GrootGroenPlus in 2015, met de vakbeurs voor drie jaar verlengd. Op woensdag 5 oktober tijdens de 27e editie van de vakbeurs zullen John Oostvogels, David Bömer en Wendy Vervaart daartoe dan ook officieel de stukken ondertekenen.

 

Middels de overeenkomst kan de bank de agrosector - die voor haar erg belangrijk is - ondersteunen en dicht bij haar klanten staan, iets waar de bank naar streeft. Uiteraard is de Rabobank nauw betrokken bij de gehele vakbeurs en worden zaken die in de markt spelen én het beursprogramma afgestemd.

 

De sponsorgelden van Rabobank De Zuidelijke Baronie worden onder meer ingezet voor de optimalisatie van de Wi-Fi, die dit jaar een extra borging zal krijgen en gebruik van de app mogelijk maakt. Deze app staat inmiddels al in de stores. Daarnaast blijft de Rabobank uiteraard voorzitter bij de standkeuring voor de Jan van Dongen- en Jac Loddersprijzen en reiken ze deze felbegeerde erkenningen tijdens de opening uit.

 

Vakbeurs GrootGroenPlus wil zich op de kaart zetten als een internationale vakbeurs die podium biedt aan ondernemers en organisaties die het beste uit zichzelf naar boven weten te halen en met hun product of dienst duurzaam, betrouwbaar, vooruitstrevend en beeldbepalend zijn in de boomkwekerijsector. Om dat te kunnen doen, werkt ze samen met verschillende partners. De Rabobank is daarbij een zeer belangrijke partner, die de vakbeurs al van af de lancering ondersteunt. 

Schermafbeelding 2016-08-10 om 12.06.02.png

Öffnungszeiten

Mittwoch 2. Oktober

09.00 - 18.00 Uhr

Donnerstag 3. Oktober

09.00 - 18.00 Uhr

Freitag 4. Oktober

09.00 - 18.00 Uhr

Partners

  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image

Kontakt

GrootGroenPlus

Postbus 369
4880 AJ Zundert, NL

T: +31(0)76-5977984 E: info@grootgroenplus.nl

Folgen Sie uns